5 Βασικοί τύποι Ματιών & Τύποι Βλεφαρίδων

lashy by lovely-article about type of lashes

5 Βασικοί τύποι Ματιών και Τύποι Βλεφαρίδων

1. Στρογγυλά Μάτια

Είναι τα μάτια τα οποία έχουν μεγάλο μέγεθος σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο.
Τα στρογγυλά μάτια έχουν εκπληκτική διάσταση! Ενισχύστε αυτό το βάθος ακόμα αποφεύγοντας τις πολύ πυκνές ψεύτικες βλεφαρίδες, οι οποίες θα μπορούσαν να κατακλύσουν τη γραμμή των βλεφαρίδων σας και να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα. Αντ ‘αυτού, βάλτε βλεφαρίδες με μεγάλη καμπύλη. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ωραίο cat-eye look.

2. Μάτια με πτώση βλεφάρου – Κουκουλωτά

Τα μάτια αυτά έχουν ως χαρακτηριστικό την πτώση του άνω βλεφάρου. Το ακίνητο βλέφαρο σκεπάζει αρκετά το κινητό μέρος ή καμιά φορά το σκεπάζει εντελώς.
Αυτός ο τύπος ματιών είναι μυστηριώδης. Επιδείξτε αυτό το μυστήριο τονίζοντας πραγματικά το φυσικό σχήμα, με ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι μακριές στο κέντρο και κωνικές στα δύο άκρα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του βάθους. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε ένα διακριτικό συνδυασμό μαύρου και καφέ, για πιο φυσική εμφάνιση.

3. Αμυγδαλωτά Μάτια

Τα αμυγδαλωτά μάτια θεωρούνται ιδανικά. Έχουν σωστή απόσταση, δηλαδή χωράει ένα μάτι ανάμεσά τους. Είναι οριζόντια δηλαδή η εσωτερική γωνία βρίσκεται στην ίδια οριζόντια γραμμή με την εξωτερική γωνία. Το βάθος τους σε σχέση με την κόγχη είναι κανονικό και το μέγεθός τους επίσης σε σχέση με το πρόσωπο. Το σχήμα τους είναι αμυγδαλωτό.
Όλοι οι τύποι βλεφαρίδας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία. Ωστόσο, το καλύτερο στυλ βλεφαρίδων είναι αυτό που εκμεταλλεύεται στο έπακρο το βλέμμα που μοιάζει με γατίσιο: ογκώδεις βλεφαρίδες με φτερωτές άκρες, που θα δημιουργήσουν εξαιρετικό δράμα και μυστήριο.

4. Ανοδικά Μάτια

Η εξωτερική τους γωνία είναι πιο ψηλά από την οριζόντια γραμμή με την εσωτερική γωνία.
Είναι άλλο ένα απίστευτα ευέλικτο σχήμα ματιών, καθώς μοιάζουν πολύ με τα αμυγδαλωτά μάτια, εκτός από την ανύψωση προς τα πάνω στην πιο εξωτερική γωνία. Οι τρισδιάστατες βλεφαρίδες που σταδιακά αυξάνονται σε μήκος προς τις εξωτερικές άκρες, σε κλασικό σχήμα φτερού, θα τονίσουν καλύτερα αυτή την ανοδική κίνηση. Δοκιμάστε βλεφαρίδες που θα αναδείξουν το φυσικό, γατίσιο σχήμα των ματιών και θα τους δώσουν μια όμορφη επιπλέον ανύψωση!

5. Καθοδικά Μάτια

Η εξωτερική τους γωνία είναι πιο χαμηλά από την οριζόντια γραμμή με την εσωτερική γωνία. Συνήθως τα συναντάμε στις μεγαλύτερες ηλικίες όπου χαλαρώνει το δέρμα και προκαλεί την πτώση του βλεφάρου και τις εξωτερικής γωνίας.
Είναι ένα σαγηνευτικό, vintage σχήμα που βλέπετε σε όλες τις στάρλετ του κινηματογράφου από τη δεκαετία του 1920. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι πολύ πυκνές και βαριές θα τονίσουν μόνο την ύφεση, οπότε για πιο μοντέρνο βλέμμα, χρησιμοποίήστε βλεφαρίδες που είναι φυσικές, όπως οι Deluxe ή Curl L, για να δώσετε στις εξωτερικές γωνίες ανύψωση. Με πιο μακριές βλεφαρίδες στο κέντρο του ματιού, παρέχετε μια ανεπαίσθητη ανύψωση σε όλο το μάτι.

Curl Lashes

Οι βλεφαρίδες B curl παρέχουν μια ανεπαίσθητη ανάταση και μοιάζουν με φυσικές βλεφαρίδες που κουλουριάζονται με χειροκίνητο ψαλιδάκι βλεφαρίδων.

Η βλεφαρίδα B curl προσφέρει απαλή ανύψωση στις βλεφαρίδες χωρίς να δημιουργεί υπερβολικά δραματικό ή έντονο αποτέλεσμα. Τα άτομα που επιθυμούν μια πιο λεπτή ενίσχυση των φυσικών βλεφαρίδων τους συχνά επιλέγουν Curl B.

Do: Ιδανικό για Πελάτες που θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική καμπυλότητα που έχουν συνηθίσει.

Don’t: Αποφύγετε να την χρησιμοποιήσετε σε πελάτες που έχουν βλεφαρίδες που δημιουργούν μύτη στις άκρες.

 

Οι βλεφαρίδες C curl είναι οι πιο κολακευτικές ψεύτικες βλεφαρίδες, προσφέροντας αυτό το βλέμμα που ανοίγει διακριτά τα μάτια χωρίς να φαίνονται πολύ δραματικές. Οι βλεφαρίδες C curl είναι η τέλεια ενδιάμεση επιλογή, καθώς μπορούν να φαίνονται φυσικές και καθορισμένες και είναι ιδανικές για ημέρα και νύχτα.

Do: Ιδανικό για όλες τις πελάτισσες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με βλεφαρίδες που δείχνουν προς τα κάτω ή έχουν ίσιες βλεφαρίδες.

Οι βλεφαρίδες C curl είναι παγκοσμίως κολακευτικές.

 

Οι βλεφαρίδες D curl ενισχύουν τις βλεφαρίδες του πελάτη σας. Οι D curl βλεφαρίδες δημιουργούν ένα πιο δραματικό look και καθορίζουν πραγματικά τα μάτια.

Ιδανικό για βραδινές εξόδους ή λαμπερές περιστάσεις, χάρη στον αντίκτυπο που έχουν.

Do: Οι βλεφαρίδες D curl ταιριάζουν ιδιαίτερα στις πελάτισσες με βλεφαρίδες με φυσικό προσανατολισμό προς τα κάτω.

Don’t: Αποφυγή σε πελάτισσες με μάτια με πτώση βλεφάρου ή κουκούλα, λόγω του ότι η μπούκλα θα μπορούσε να πιάσει το δέρμα του άνω βλεφάρου της πελάτισσας σας.

 

Οι βλεφαρίδες L curl είναι ένας τύπος επέκτασης βλεφαρίδων που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και ανυψωμένο αποτέλεσμα στα μάτια. Ονομάζεται “L curl” επειδή το σχήμα της επέκτασης των βλεφαρίδων μοιάζει με το γράμμα “L” όταν το βλέπουμε από το πλάι.

Η L Curl έχει μια πιο έντονη μπούκλα που ξεκινά πιο κοντά στη βάση της βλεφαρίδας και στη συνέχεια ισιώνει ελαφρώς προς την άκρη, δημιουργώντας μια γωνία σε σχήμα L. Αυτό το σχήμα βοηθά στο άνοιγμα των ματιών και παρέχει μια όψη με ανοιχτά μάτια.

Do: Ιδανικό για Φυσικές βλεφαρίδες ίσιες ή προς τα κάτω, καθώς παρέχουν σημαντική ανύψωση και ενισχύουν τη συνολική όψη των ματιών. Επίσης ιδανική επιλογή για μάτια με πτώση βλεφάρου και για μεγαλύτερες ηλικίες.

Don’t: Αποφυγή σε πελάτισσες με πολύ κοντές ή αδύναμες βλεφαρίδες.

 

Οι βλεφαρίδες M Curl δημιουργούν επίσης ένα εντυπωσιακό και ανυψωμένο αποτέλεσμα στα μάτια, όπως η curl L αλλά με μια μεγαλύτερη καμπύλη.

Η βάση των βλεφαρίδων M Curl είναι λίγο ίσια αλλά όχι πολύ μακριά και τελειώνει σε δυνατή καμπύλη χωρίς τραχιά μετάβαση. Χρησιμοποιείται συχνά για να καλύψει βλέφαρα με κουκούλα, να ανασηκώσει τα πεσμένα μάτια, να δώσει ανυψωτικό αποτέλεσμα σε εσώφθαλμα μάτια, μικρά μάτια, ασιατικά μάτια και για κλειστά μάτια. Δίνει την ψευδαίσθηση των πλατιών ματιών.

Do: Ιδανικό για Φυσικές βλεφαρίδες ίσιες ή προς τα κάτω, καθώς παρέχουν σημαντική ανύψωση και ενισχύουν τη συνολική όψη των ματιών. Επίσης ιδανική επιλογή για μάτια με πτώση βλεφάρου και για μεγαλύτερες ηλικίες.

Don’t: Αποφυγή σε πελάτισσες με πολύ κοντές ή αδύναμες βλεφαρίδες.

 

  • Extra Tip:
    Τα L & M Curl έχουν μεγαλύτερη επιφάνεια στη βάση, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη επιφάνεια προσάρτησης σε σύγκριση με άλλους τύπους, με αποτέλεσμα ακόμη καλύτερη συγκράτηση. Έχει παρατηρηθεί ότι διατηρούνται τουλάχιστον μια εβδομάδα περισσότερο σε σχέση με τους άλλους τύπους.

Για την/τον επαγγελματία που θέλει να δώσει το κάτι extra στην εμφάνιση της πελάτισσας της, επιλέξτε: L♥VELY GREECE
Tel: 211-1112677, info@lovely-lash.gr
Βρείτε μας στο Facebok & Instagram.