Τα γατίσια μάτια δίνουν μια δραματική και παράλληλα λαμπερής εμφάνισης για το βλέμμα.

Tips & info Για Γατίσιο βλέμμα από την Lovely

Γατίσιο Βλέμμα

Τα γατίσια μάτια δίνουν μια δραματική και παράλληλα λαμπερής εμφάνισης για το βλέμμα.

Είναι πιο μακριές και πιο πυκνές από τις φυσικές βλεφαρίδες και εφαρμόζονται στις εξωτερικές γωνίες των ματιών για να δημιουργήσουν ένα cat-eye αποτέλεσμα.

Είναι ιδανικό style για όσες θέλουν να δώσουν όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες τους.

Τα extensions αυτά είναι διαθέσιμα σε διάφορα στυλ και μήκη, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνισή σας για να ταιριάζει στο δικό σας μοναδικό στυλ.

Μπορείτε να τις εφαρμόσετε μεμονωμένα στις βλεφαρίδες, καθιστώντας τις ελαφριές και φυσικές.

Οι περισσότεροι τεχνικοί βλεφαρίδων συνιστούν ένα τακτικό έλεγχο κάθε λίγες εβδομάδες για να διατηρήσετε την επιθυμητή εμφάνιση.

Πριν αποκτήσετε επεκτάσεις βλεφαρίδων cat-eyes, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για να προσδιορίσετε τον καλύτερο τύπο για το σχήμα και το μέγεθος των ματιών σας.

Η σωστή φροντίδα των extensions σας είναι επίσης σημαντική για να εξασφαλίσετε τη μακροζωία τους. Αυτό περιλαμβάνει την αποφυγή λιπαρών καλλυντικών και καθαριστικών με βάση το νερό, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν τη διάσπαση της κόλλας.

Επιπλέον, προσπαθήστε να αποφύγετε το τρίψιμο ή το τράβηγμα τους, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόωρη αφαίρεσή τους. Με την κατάλληλη φροντίδα, τα extensions σας μπορούν να διαρκέσουν έως και έξι εβδομάδες.

Το ιδανικό σχήμα ματιών για εξτένσιον βλεφαρίδων cat-eye είναι αμυγδαλωτά μάτια ή οβάλ. Αυτό το σχήμα ματιών ταιριάζει καλύτερα στο cat-eye look γιατί είναι αρκετά φαρδύ για να χωρέσει τις πιο μακριές, γωνιακές βλεφαρίδες που είναι απαραίτητες για αυτό το look. Άλλα σχήματα ματιών, όπως στρογγυλά ή με κουκούλα, μπορεί να μην μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το βλέμμα με τα γατίσια μάτια.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Ένα Primer Lovely για προετοιμασία που θα αφαιρέσει την περιττή λιπαρότητα
  • ένα σετ Patches Lovely
  • ένα σετ βλεφαρίδων Lovely της επιλογής σας (πάχος, μήκος, καμπυλότητα) και
  • μία καλή κόλλα Lovely με την ταχύτητα ζεύξης που σας εξυπηρετεί σύμφωνα με την εμπειρία σας.

 

Η χαρτογράφηση βλεφαρίδων είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας επέκτασης βλεφαρίδων, καθώς διασφαλίζει ότι θα τοποθετήσετε σωστά τα extensions βλεφαρίδας για να μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία χαρτογράφησης βλεφαρίδων για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για τον πελάτη σας.

Χρειάζεται να λάβετε υπόψη το φυσικό σχήμα των ματιών του πελάτη, το μήκος των φυσικών βλεφαρίδων του και την επιθυμητή εμφάνιση που θέλει να πετύχει ο πελάτης.

Αυτή την τεχνική μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία είτε μιας πιο φυσικής εμφάνισης είτε μιας πιο δραματικής εμφάνισης.

Επιπλέον, η χαρτογράφηση βλεφαρίδων μπορεί να βοηθήσει τον τεχνικό να καθορίσει τη σωστή ποσότητα επεκτάσεων βλεφαρίδων που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για την επιθυμητή εμφάνιση.

logo lovely 4u!

Για την επαγγελματία που θέλει να δώσει το κάτι extra στην εμφάνιση της πελάτισσάς της επιλέξτε: LOVELY GREECE
Tel: 211-1112677, info@lovely-lash.gr
Βρείτε μας στο Facebok & Instagram.