Προϊόντα Προετοιμασίας – φροντίστε τη βάση και την φυσική τρίχα πριν τα extension: Καθαρισμός, Αφαίρεση, Ενυδάτωση, Απολύμανση.

  • Primer 15ml, σε διάφορα αρώματα (Καρύδας, Μπανάνας, Καφέ, Κεράσι, Αλόη ή και χωρίς άρωμα). Χρησιμοποιείται ως πρόσθετο λιπαντικό, για ενυδάτωση των βλεφαρίδων και για καλύτερη σύνδεση των φυσικών βλεφαρίδων με τις τεχνητές, κατά τη διάρκεια των extention.
  • Gel remover 15ml, σε άρωμα Ροδάκινο, Berries, Φράουλας και Lime. Ένα διάφανο, πυκνό gel που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των βλεφαρίδων. Εφαρμόζεται εύκολα στις επιθυμητές περιοχές των βλεφαρίδων. Διαλύει γρήγορα την κόλλα, χωρίς να αφήνει κομμάτια και υπολείμματα. Δεν προκαλεί αλλεργίες.
  • Degreaser 15ml, σε διάφορα αρώματα (Κεράσι, Αλόη, Σταφύλι, Μάνγκο, Βανίλια ή και χωρίς άρωμα). Ένα προϊόν για απολίπανση (ενυδάτωση) και καθαρισμό, με διακριτικό άρωμα. Προετοιμάστε τις βλεφαρίδες για extension εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα σε micro-brushes και τρίψτε τις βλεφαρίδες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη βάση και στον τόπο όπου υπάρχει η συγκόλληση φυσικών και τεχνητών βλεφαρίδων.