Κόλλα για extension για αρχάριες: Μάθετε και εφαρμόστε την τέχνη, χωρίς να φοβάστε στα πρώτα σας βήματα!

Μαύρη κόλλα για extension βλεφαρίδων, «Safety» 5 ml, ειδικά για αρχάριους, κατάλληλη για ευαίσθητα μάτια. Το χρώμα της κόλλας μπορεί να κυμαίνεται από σκούρο μαύρο έως γκρι. Η κόλλα της κόλλας δεν εξαρτάται από το χρώμα της.

  • Ταχύτητα ζεύξης: 4 δευτ
  • Δύναμη συγκόλλησης: 3-4 εβδομάδες
  • Επιτρέπει την επέκταση των βλεφαρίδων με ανοιχτά μάτια
  • Υποαλλεργικό, δε προκαλεί σκίσιμο

sos: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής, ξεπλύνετε αμέσως με νερό και συμβουλευτείτε γιατρό.

Ποια είναι η ημερομηνία λήξης της κόλλας για βλεφαρίδες;

Η διάρκεια ζωής της κόλλας είναι 6 μήνες από τη στιγμή της παραγωγής. Μετά το άνοιγμα, διατηρεί τις ιδιότητες της μέχρι και 2 μήνες. Στο τέλος αυτού του χρόνου η κόλλα αρχίζει να χάνει τις ιδιότητές της και η δύναμη συγκόλλησης μειώνεται.

Σε αυτή την περίπτωση δεν συνιστάται η χρήση τέτοιας κόλλας, καθώς αυτό θα επηρεάσει την ποιότητα της φθοράς των βλεφαρίδων.

Για να μην χάνετε / πετάτε προϊόν αχρησιμοποίητο, κάντε τις αγορές σας με βάση τις εφαρμογές του επόμενου 2μήνου και όχι παραπάνω.

Χρειάζομαι ειδικές συνθήκες εργασίας για την κόλλα;

Ναί! Η κόλλα βλεφαρίδων είναι πολύ ευαίσθητη στις συνθήκες του χώρου. Είναι σημαντικό το δωμάτιο εφαρμογών σας να έχει ψυχρή θερμοκρασία (18-23 ° C) και υψηλή υγρασία (50-80%). Εάν κάποια από αυτές τις συνθήκες δεν πληρούνται, η κόλλα μπορεί να αρχίσει να αλλάζει, όπως π.χ. να αυξηθεί ο χρόνος ταχύτητας ζεύξης (να αργεί να κολλήσει).

Tip: Αν εγκαταστήσετε κλιματιστικό και υγραντήρα αέρα, θα μπορείτε να διατηρείτε ευνοϊκές συνθήκες στο χώρο των εφαρμογών σας και η κόλλα σας θα λειτουργεί άψογα.

SOS: Αυτή η κόλλα είναι κατάλληλη μόνο για extension.