Lash-lift, συγκλονιστικό αποτέλεσμα σε φυσικές βλεφαρίδες, σε 3 βήματα!

  • Βήμα No1: “Lifting”: Μαλακώνει και “ανοίγει” την επιδερμίδα της βλεφαρίδας δίνοντάς της ελαστικότητα και σφριγηλότατα. Μια σύνθεση που περιλαμβάνει camellia oil ( Ιαπωνική Καμέλια =(Camellia japonica), η οποία αποκαθιστά την καλή λειτουργία των κυττάρων.
  • Βήμα Νο2:»Volume”. «Γεμίζει» με όγκο δημιουργώντας εφέ extension! Ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα για πλούσιες και λαμπερές, φυσικές βλεφαρίδες.
  • Βήμα Νο3: «Care” Σύνθεση – κοντίσιονερ που θρέφει και ενυδατώνει τις βλεφαρίδες. Το τελικό στάδιο στη θεραπεία “lash lift’ παραμένει στις βλεφαρίδες για 24 ώρες με το πέρας της θεραπείας ενώ η τακτική του χρήση έχει συσωρευτικό αποτέλεσμα. Περιέχει καστορέλαιο που μαλακώνει και προστατεύει τις βλεφαρίδες, υαλουρονικό οξύ που διατηρεί την υγρασία, κολλαγόνο που αποκαθιστά τη δομή της τρίχας, και εκχύλισμα χαμομηλιού με καταπραϋντική, ενυδατική, αντιφλεγμονώδη και θεραπευτική δράση, ενώ προστατεύει και από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Προμηθευτείτε τα προϊόντα της σειράς μεμονωμένα ή ρωτήστε μας για το lash Lift kit, με υλικά για περίπου 10 εφαρμογές, και προσφέρετε στις πελάτισσες σας μοναδικά πλούσιες και καμπύλες φυσικές βλεφαρίδες με διάρκεια έως και 6 μήνες! *Το lashliftkit περιλαμβάνει 8 διαφορετικά στάδια, από καθαρισμό μέχρι τη βαφή ή εφαρμογές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείς να το προμηθευτείτε.