Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Αντικαταβολή (μόνο εντός Ελλάδας)

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αναγκαία προϋπόθεση για την παράδοση της παραγγελίας συνιστά η προηγούμενη εξόφληση της σχετικής χρέωσης. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2.5€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για προορισμούς εντός Ελλάδος.
Τα έξοδα μεταφοράς αποτελούν την αμοιβή για την αποστολή του δέματος ενώ τα έξοδα αντικαταβολής είναι η αμοιβή που παίρνει η εταιρεία ταχυμεταφορών για την εκτέλεση/διεκπεραίωση της συναλλαγής. Αφορούν δηλαδή την διαδικασία είσπραξης των χρημάτων και όχι την διαδικασία μεταφοράς. Είναι δύο διαφορετικές χρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρεωθείτε με έξοδα αντικαταβολής επιλέξτε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής που δεν έχει καθόλου χρέωση (π.χ. πιστωτική/χρεωστική κάρτα).

Με PayPal

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω του λογαριασμού που διατηρείτε στην υπηρεσία της Paypal.

Με τραπεζική κατάθεση

Εξοφλήστε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό εντός 4 εργάσιμων ημερών (ως εργάσιμες θεωρούνται οι Δευτέρα ως Παρασκευή). Aν η κατάθεση δεν γίνει εντός 4 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί και θα χρειαστεί να ξαναγίνει από την αρχή. Καλέστε μας στο 2103000409 για περισσότερες λεπτομέρειες.